Yazı boyutunu değiştir

Yeni bir konu gönderCevap gönder 8 sayfadan 7. sayfa   [ 109 ileti ]
Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: TÜRKİYE'DE KÜRT OLMANIN ZORLUKLARI
İletiTarih: 01.03.2010 - 00:52 
Normal Üye
Kullanıcı avatarı

Peki hırsızın hiç mi kabahatı yok ?

Türkiye Cumhuriyetine karşı kurulan Silahlı terör örgütü Pkk 'yı % 95 iniz desteklerken !
Bayrağımızı yakar
Ulu önderimize Küfrederken,
Gelen Pkk'lıları kahramanlarınız olarak karsılarken..
Ne mutlu Türk'üm diyene kelimesini bile değiştirmeye çalışırken ..
Polis taşlayıp dükkan camı indirip belediye otobüsü yakarken ...
İmralıdaki terorist başını lider kabul ederken ,
Avrupa İnsan hakları mahkemesine devamlı Yurdumuzu şikayet ederken..
Ermeni,Yunan Amerikan dostu olmayı becerip bir tek Türk dostu olmayı beceremezken ?
Doğuda okumaya giden gençlerimize baskı yaparken

Şuclu değilsinizde TÜRK ULUSU size tepki verince mi suçlu ?

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 01.03.2010 - 00:55 
Kıdemli Üye
Kullanıcı avatarı

Hırsızlarında bir suçu yok aslında köklü değişiklik lazım caydırıcı bir yasa lazım bunlara.Ekmek vermiyen ve onlara caydırıcak ceza vermiyen devlettedir suç.

Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
-Mehmet Akif Ersoy

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 01.03.2010 - 17:57 
Normal Üye
Kullanıcı avatarı

abdullah54 yazdı:
Hırsızlarında bir suçu yok aslında köklü değişiklik lazım caydırıcı bir yasa lazım bunlara.Ekmek vermiyen ve onlara caydırıcak ceza vermiyen devlettedir suç.

Nasıl bir düşünce yapısı bu? Türkiye, Türklük, Atatürk, Türkler sözcükleri sizin için bu kadar mı az önemli? Şovenist'in dediği tüm nedenler yetmiyor mu? İlla anana babana küfretmesi mi gerekiyor Kürtlerin? Ki o bile oldu... Demediler mi hükümetimize "Has***** diyor has****" illa küfredince mi ayaklanıyor Türklük!
Değişimmiş, peh, sözde açılım gelse rahat ederlermişmiş peh, hükümetimizin bizi, Kürlerin de Türkleleri oyaladığı gibi oyalıyorlar. Türkiye tümden değişse şu Kürtler rahat etmez! Yine PKK'lıları alkışlarlar, yine "Has****" derler yine yaparlar. Kökten değişim değil kökten çözüm gerek Türkiye'ye çözüm... Değişimmiş, ancak ananı da al git der bu adamlar...

~Adolf Hitler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09.03.2010 - 01:41 
Normal Üye

Yahu Türkiyede Kurt olmanın zorlugu diyenlere guluyorum ne zorlugu yahu en yakın zamanda adamlar dagdan indi ciceklerle karşılanmadımı hemen oracıkta mahkeme kurulup hadi serbestsiniz denmedimi ben bir Turkum Allah gostermesin bir suc işleyimde gorelim bakalım mahkeme benim ayagıma gelirmi aman Allahım hemen iceri atarlar oyle yok savcı gelecek sınıra yok hakim getirilecek vay Turk icin bunlar ancak rualarında gorecegi gercekler boyle bir ortamda demek yaşamak cok zor ha benim bir teklifim var ben şahşen bana yaşamak cok zor geliyorsa orada yaşamam giderim ama Kurt kardeşlerimize degil bu lafım o hani peşmergeler varya dagdan ciceklerle inen halay cekenlere bu sozum ama yok gidermisiniz boyle bir ulkeden nasılsa acılım adı altında bizi Apo cagırdı geldik diyenleri bile apar topar bırakan bir hukumet var gitmesiniz tabii bu aglak agızlar artık gecmiyor arkadaşlar bırakın bu işler asıl Türkiyede Türk olmak zor sanırım

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09.03.2010 - 11:49 
Kıdemli Üye
Kullanıcı avatarı

Bu ba$ligi da begenmedim. pkkli olmanin kolayligi Kürt olmanin zorluklari denebilir.

IZLEDIGI ACILIM YANLI$LIGINDAN DOLAYI

BU HÜKÜMETI %70 MUHALEFET DEGIL,

PKK=DTP BITIRECEK....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09.03.2010 - 15:22 
Kıdemli Üye
Kullanıcı avatarı

Bu ülkede adam gibi duran, yediği çanağa pislemeyen, nankörlük etmeyen, devletine isyan etmeyen, milli birliği bozmaya yeltenmeyen kısacası adam gibi yaşayan kimse hiçbir zorlukla karşılaşmaz. Lakin iş adam gibi adam olmakta.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11.03.2010 - 19:37 
Kıdemli Üye
Kullanıcı avatarı

Türk Faşist yazdı:
abdullah54 yazdı:

Nasıl bir düşünce yapısı bu? Türkiye, Türklük, Atatürk, Türkler sözcükleri sizin için bu kadar mı az önemli? Şovenist'in dediği tüm nedenler yetmiyor mu? İlla anana babana küfretmesi mi gerekiyor Kürtlerin? Ki o bile oldu... Demediler mi hükümetimize "Has***** diyor has****" illa küfredince mi ayaklanıyor Türklük!
Değişimmiş, peh, sözde açılım gelse rahat ederlermişmiş peh, hükümetimizin bizi, Kürlerin de Türkleleri oyaladığı gibi oyalıyorlar. Türkiye tümden değişse şu Kürtler rahat etmez! Yine PKK'lıları alkışlarlar, yine "Has****" derler yine yaparlar. Kökten değişim değil kökten çözüm gerek Türkiye'ye çözüm... Değişimmiş, ancak ananı da al git der bu adamlar...

Pkklılara tabiki acımıcaksın asıcaksın İran gibi bak Pjak noldu İranda bitti asıyorlar nasıl orda teröre yaklaşabiliyormu insan caydırıcı yasa lazım.

Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
-Mehmet Akif Ersoy

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09.04.2010 - 02:48 
Kıdemli Üye

Açıkçası Türkiye'de tartışılan en gereksiz konudur.Hayal ürünü bir konudur,zira bir kürt genel itibariyle ezilmiş bir izlenim yaratmaya çalışır,normal de sokaklarda görmesek inanacağız ancak gözlerimiz onların yalanlarına engel oluyor.Türkiye'de kürt olmanın zorluğunu bir tarafa bırakalım bir pkk lı olmanın dahi bi zorluğu kalmamıştır,İzmir'deki saldırıya faşist diyen kürtlerin izir de pkk bayrağı açmasına kimse müsaade etmez,kimse durduk yere kimseye de saldırmaz,olayları her zaman ki gibi yalanla dolanla başka yöne çekmek bir kürt oyunudur.

Zira sürekli feryat akan kürtler,siz bu ülkeye ne verdiniz ki hak talep edebiliyorsunuz?Osmanlı dönemi ayaklanmalarını es geçiyorum,bu ülkenin temelleri atılmaya başlandığında dahi siz bu ülkeye çelme takmaya kalkmadınız mı?(Koçgiri ayaklanması)CCUmhuriyet dönemindeki ayaklanlara ne demeli?Bu ülkeyi siz ve biz kurmadık,biz kurduk bu da böyle biline.

Bu ülke de kürtlere verilecek en ufak bir hak,bize hainlik olarak dönecektir,evet tüm kürtler öyle ya da böyle pkk lıdır,kimse burada masal da anlatmasın.Beni geçin aysel tuğluk roj tv ye bağlanıp her kürt ailenin en az bir ferdi gerilladır diyorsa hiç şüphe yokki bütün kürtler pkk lıdır.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28.04.2010 - 19:20 
Normal Üye

nasıl Amerika'da yaşayan biri Amerikan vatandaşı Almanya'daki gurbetçilerimiz Alman vatandaşıysa Türkiye'de yaşayan her Kürt kökenli vatandaş Türk vatandaşıyım diyorsa zorluk yoktur anayasada herkes ırk gözetilmeksizin eşittir.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28.04.2010 - 19:54 
Kıdemli Üye
Kullanıcı avatarı

anayasada her madde doğru kabul edilseydi değiştirilmeye gerek duyulmazdı.bütün kutsal kitaplar da her ırk eşittir der. ama gel gör ki pratikte bu böyle olmuyor. eşitlik ayrı şey tahammül edilebilirlik ayrı şey. her kürt kökenli vatandaş Türk vatandasıyım diyorsa diyorsun,demiyorlar işte. pratikte bunun gösterilmesi gerek. demokrasi var diye Türk bayragı yakılmadı mı bu ülkede hem de baskentin ortasında. bırakın diyarbakırı baskette her kürt parti kongrelerinde bayrak yakıldı. bu ülkenin vatandasıyım diyen adam bu ülkenin askerini polisini kendi askeri gibi polisi gibi mi görüyor. ben Türk vatandasıyım diyorum askere kursun sıkmıyorum ama kürt te Türk vatandası ve askere kursun sıkıyor. hadi bunu yapanlar pkk lı her kürt pkk değil diyeceksiniz. o zaman her hafta,her allahın günü onbinlerce kürt kadını,coluğu cocugu ne diye meydanlara cıkarlar.bu ülkeye baglılıklarını bildirmek için mi? biz niye otbüslere molotof atmıyoruz cünkü bu otobüsler milletin,devletin,bizim vs. diyerek. ama kürt niye atıyor? demek ki sahiplenmiyor. demek ki düşman malı olarak görüyor. demek ki Türklere ve mallarına ne kadar zarar verirsek o kadar kardır diyorlar. vatandaslık masallarını biraz da kürtlere anlatın. tereciye tere satmayın.onlara buyrun yakın-yıkın-yapın-vurun-kırın Türklere de aman sağ duyulu olun,aman hepimiz kardesiz... artık bu millette yemiyor bunları.

"Nerede bir Türk varsa, orayı kalbinden seveceksin."
METE HAN, Hun Hükümdarı

Cesur Amerikan askerlerinin en az kayipla vatanlarina dönmeleri için dua ediyorum.( recep tayyip erdogan)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28.04.2010 - 20:45 
Normal Üye

kimsenin kimseye birşey yedirdiği yok kendilerini vatandaş olarak görmeyenlerle devlet mücadele ediyor zaten pratiktede gayet eşitlik olabilir kanun önünde eşit zaten dışardan oynanan oyunlar İngilizlerin Amerikanın uşaklığını yapacak kürdistan kurma yolunda it potansiyeli olanları kullanıyorlar yeni bir millet yaratılmaya çalışılıyor iyi bir eğitim sistemiyle bu sağlanabilir onlara vurun yakın yıkın diyen yok dostum nerden çıkarıyorsun bunları benim bugünkü yazılarımı bir zahmet okursan güney bölgelerinde çocuklarının okullarda terör estirdiklerini yazdım anladınmı şimdi bir daha kendimi savunmak zorunda hissetmiyeceğim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24.06.2010 - 13:59 
Kıdemli Üye

GÜNEYDOĞUDA BİR DOKTORUN ANLATTIKLARI.
BURAYA ilk gelince insan önce bir şeyler başarmak istiyor
ve bütün olanaklarını zorluyor. Ancak bir süre sonra
bütün isteğini kaybedip “Ben burada ne arıyorum?” diye
sorgulamaya başlıyor. Malzeme temini yerel firmaların
kontrolünde (ki hepsi siyasilerin). Hastane yönetimlerine
baskı had safhada. Siyasiler hastane üzerinden resmen
devleti soyuyorlar. 1"e mal olanı 4"e satıyorlar.
İnsanlar doktorlara karşı büyük bir öfkeye sahip.
Geldiğimden beri darp edilmeyen arkadaşım kalmadı.
Burada halk aşırı şımartılmış. İnsanların işini
halletmeyince ya kaymakama gidiyor, ya da “Ben PKK"lıyım,
seni vururum” diye tehdit ediliyoruz. Can ve mal
güvenliğimiz sıfır. Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb.
faturalar ödenmiyor.
Herkese ayda 150 TL çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk
ultrasonda görüldüğü andan itibaren de mama ve bez parası
ödeniyor.
Okula giden her çocuğa devlet harçlık veriyor, harçlık
gecikince anneler okulu basıp çocukları okuldan almakla
tehdit ediyor.
O çocuklar ne yapıyor peki? Üzerlerinde üniformaları,
ellerinde PKK bayrakları ile DTP mitingine gidiyor.
Herkese, eksin ya da ekmesin, toprak yardımı yapılıyor
(ki zaten kimse ekmiyor ya).
Bu yardımda sadece beyana
bakıyorlar. Adam 5"i 50 yazdırabiliyor. Van"da dağıtılan
paraya bakınca, göl bile tarım arazisine sayılsa
az gelir. Her cuma kaymakamlık elden nakdi para
dağıtıyor.
Buralarda tek vergi verenler devlet memurları... İnsan
içinden ve de dışından lanetler okuyor.
(Bu yazıyı herkese dağıtın, bilinsin. Neden terör de
bitmiyor daha iyi anlaşılır sanırım. Terör biterse bu
insanlar çalışmak zorunda kalabilir, devlet denetimini
daha iyi yapabilir... İsterler mi bu rantın bitmesini!)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27.06.2010 - 12:14 
Kıdemli Üye

Türkiye'de Kürt olmanın hiçbir zorluğu yok, Türkiye'de Kürt olmanın kolaylığı var. Kanımızı emdiniz be adamlar. Varlığımızı kuruttunuz be adamlar. İMF'den ne kadar borç almış isek, bu paralar Kürtlere gitti be adamlar. İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de, Adana'da, Antalya'da büyük oteller sahibi oldunuz be adamlar. Bu otellerde Ukraynalı, Rusyalı, Romanyalı kadınlar çalıştırmaya başladınız be adamlar. Uyuşturucu ticareti yaptınız, milyarlarca para kazandınız be adamlar. Mazot kaçakçılığı yaptınız, milyarlarca para kazandınız be adamlar. Hayvan besiciliği için devletten dünyanın parasını aldınız, bu paraları karılarla yediniz be adamlar. Yapmadığınız bir şey kalmadı be adamlar. Türkiye'de Kürt olmanın hiçbir zorluğu yok, Türkiye'de Kürt olmanın kolaylığı var.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27.06.2010 - 15:04 
Kıdemli Üye
Kullanıcı avatarı

Abi forumda daha önce de demiştim. Bu adamlar devletten, özel yardım kuruluşlarından hertürlü yardımı alıyorlar. Elektrik - su faturalını biz ödüyoruz ki bu bizim bir hocanın da başına gelmiş. Görevli memur hocamıza "hocam ne kadar ödeyebilecekseniz faturayı o kadar keseyim demiş". Uyuşturucu, kadın, silah kaçakçılığı kürt mafyalarında. Bugün ben kekoyum dediğiniz zaman tüm kapılar önünüzde açılıyor

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27.06.2010 - 15:33 
Kıdemli Üye

Çok doğrusun NasyonalSosyalist

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni bir konu gönderCevap gönder 8 sayfadan 7. sayfa   [ 109 ileti ]
Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Kimler çevrimiçi